Espectacles disponibles

– REVERSIONS.

Un Jonatan Penalba lleugerament diferent al que hem conegut fins ara, que s’allunya un poc de la sonoritat tradicional per acostar-se al pop, però sense oblidar del tot la música d’arrel.

Així, en aquest espectacle podrem escoltar la Granaïna de Montaverner, unes albaes ben modernes, i un cant d’estil (amb lletra d’Ovidi Montllor). I després, clàssics contemporanis com ara L’amor és Déu en barca (amb lletra del poeta Enric Casasses, i popularitzat per Miquel Gil), M’aclame a tu (amb lletra de Vicent Andrés Estellés, poema conegut pel gran públic gràcies a Ovidi Montllor), El dia que tot rebente (de La gossa sorda), Que tinguem sort (de Lluís Llach), Veles e vents (d’Ausiàs Marc, poema famós per la versió que en va fer Raimon) i El que diuen els arbres (de Feliu Ventura).


– GERMANS PENALBA.

Jonatan i Christian Penalba ens presenten aquest nou espectacle conjunt, format per albaes, cant d’estil, fandangos, granaïnes, malaguenyes, cants de batre, boleros i seguidilles.

Un repertori tradicional valencià que pren nova vida en boca d’aquests dos grans cantants, cadascú amb el seu estil i el seu color de veu, que, això sí, lliguen a la perfecció.

I a més, acompanyats per una formació de luxe.


– FOLK A BANDA.

Maria José Fernández, la jove cantant de Castellar, s’uneix als germans Penalba per a presentar-nos aquest nou espectacle.

En aquesta nova proposta ens oferiran un repertori que anirà alternant allò més tradicional (cant d’estil, jota, bolero, granaïna, malaguenya…) amb peces més populars i contemporànies (com ara temes d’Obrint Pas, Miquel Gil o Sílvia Pérez Cruz).

Ara sols, ara junts, cantaran totes aquestes cançons. Això sí, acompanyats sempre per la música fonamental i indispensable de la banda municipal de música que en cada cas vullga sumar-se a aquesta aventura musical.


– RAP D’ARREL.

RAP D’ARREL és el nou espectacle de la rapera Tesa, en aquest cas acompanyada per Jonatan Penalba. Dos artistes amb trajectòries i estils diferents que en aquesta proposta pretenen revitalitzar la música tradicional valenciana a través del rap. D’una banda, fent que la música tradicional arribe a un públic nou, i per una altra banda, modernitzant el discurs del folklore. Però el camí no és de sentit únic, ja que també es pretén fer conéixer el rap entre un públic més acostumat a la música tradicional, i introduir noves sonoritats (tradicionals) en el rap.


A %d bloguers els agrada això:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close